Dit is wat klanten over Up2Date zeggen

Bij ons kantoor staat persoonlijk contact voorop.

Wat klanten over ons zeggen

Hele fijne boekhouder. Neemt de tijd voor je, is heel open en denkt graag met je mee. Altijd goede service en is inderdaad up to date, wat hem professioneel maakt. Ik weet in ieder geval zeker dat ik graag met hem wil blijven samenwerken in de toekomst. Dankjewel Marcel!

Mira's Browbar

5/5 op Google reviews

Fijn om alles onder één dak te hebben. Zowel boekhouding als salarisadministratie worden door Up2Date verzorgd. Altijd bereikbaar, zelfs via WhatsApp. Zeer aan te raden!

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

5/5 op Google reviews

Fijn bedrijf en altijd behulpzaam!

Joris Barendregt

5/5 op Google reviews

In juni laat op de middag gebeld met de vraag of ik met spoed geholpen kon worden, dit was geen enkel probleem! Zeer goed en persoonlijk geholpen.

Jemma Wooldridge

5/5 op Google reviews

Bij de start van mijn eigen bedrijf dacht ik de administratie er wel even bij te doen. Al snel liep ik achter de feiten aan. Gelukkig kwam Marcel van Up2Date Administratie op mijn pad. Marcel is meedenkend, heeft de juiste adviezen en alles loopt soepel. Samen doorgroeien. Aanrader!

VLOTR

5/5 op Google reviews

Eindelijk een boekhouder die tijd voor je neemt zonder gelijk de klok aan te zetten. Als, niet boekhouders in de horeca, zijn wij enorm geholpen met een open en eerlijk persoon die aan huis of op het bedrijf het werk komt doen. Bedankt Marcel! Jij hebt voor ons al heel wat geld bespaard!

De Westkop

5/5 op Google reviews

Marcel is een geweldige boekhouder. Hij is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen wil je altijd helpen waar hij kan. Het programma waar hij mee werkt maakt het voor mij een heel stuk makkelijker en overzichtelijker. Hij doet precies wat je van hem moet en kan verwachten en dan nog zoveel meer!!!! Met 1 woord top boekhouder!!!!!

Nancy's Thuiszorg Van A tot Z

5/5 op Google reviews

Vandaag informatief gesprek gehad met Marcel. Niets dan lof hierover! Dank je wel.

Anita Flikweert

5/5 op Google reviews

Al vele financieringstrajecten samen gedaan met Up2Date. De diensten die Up2Date zelf aanbiedt op het gebied van administratie en advies zijn zeer professioneel, maar waar nodig schromen ze ook niet om de hulp van externe bedrijven zoals LoanStreet in te schakelen. Samen hebben we al veel ondernemers kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun dromen.

LoanStreet

5/5 op Google reviews

Zeer goed bedrijf, houd je prima op de hoogte en is zeker Up2Date.

Souvenir Shop JoNi

5/5 op Google reviews

Een review achterlaten?

Heb je positieve ervaringen met ons en zou je dat met anderen willen delen? Leuk! Reviews helpen ons administratiekantoor enorm. Je kan via onderstaande knop gemakkelijk via Google een review achterlaten. Dankjewel alvast!