Een kijkje achter de schermen

Up2Date Administratie neemt jouw (bedrijfs-) administratie uit handen voor een vast all-in maandtarief.

Een breed netwerk van fiscalisten, accountants en adviseurs

In 2016 kwam Up2Date Administratie tot leven in Zierikzee. Sindsdien zijn we hard gegroeid met momenteel een team van 5+ werknemers. We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om te kijken of wij de juiste partner voor je zijn.

Het team achter de cijfers

Maak kennis met ons team vooruitstrevende boekhouders en administrateurs.

Marcel

Naast vennoot is Marcel het commerciële talent achter Up2Date. Nieuwe klanten werven, adviesgesprekken voeren en jaarrekeningen bespreken is hetgeen waar het bij Marcel om draait.
Up2date team

Carolien

Dit is Carolien. De rechterhand van Marcel. Punctueel en analytisch zijn eigenschappen die bij haar horen. Comfortabel tussen de cijfers en niet snel voor een gat te vangen. Naast het opstellen van jaarrekeningen houdt zij zich met name bezig met interne zaken.
Up2date team

Kevin

Gestart met weinig ervaring en inmiddels zo snel ontwikkeld dat we Kevin een ware allrounder kunnen noemen. Hij draait zijn hand niet om voor het boeken van administraties, het doen van BTW aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen. Een harde werker met een gezonde portie doorzettingsvermogen.
Up2date team

Hanneke

Naast aanspreekpunt is Hanneke de duizendpoot van Up2Date. Hanneke is onze werkstudent. Druk met de studie en ’s ochtends altijd ruim op tijd. Haar takenpakket bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van allerlei secretariële werkzaamheden en het verwerken van financiële administraties.
Up2date team

Michel

Door zijn inmiddels jarenlange ervaring bij diverse kantoren is Michel een ervaren samensteller geworden. Een rustige doordenker met humor. Michel houdt zich met name bezig met complexere taken op het gebied van jaarrekeningen en fiscale aangiften.
Up2date team

Onderdeel worden van ons team?

Wij geloven in een digitale toekomst en willen zoveel mogelijk processen digitaliseren. Daarbij staan we voor kwaliteit en deskundigheid, maar bovenal voor persoonlijke aandacht voor onze klanten. Zie jij jezelf bij ons werken op kantoor in Zierikzee? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We hebben regelmatig openstaande vacatures.