Ook als particulier ben je bij ons aan het juiste adres

Hulp nodig met de aangifte inkomstenbelasting? Check! hypotheek advies? Check! Erfbelasting? Check!

Onze particuliere diensten

Hier kan Up2Date administratie je bij helpen.

Aangifte inkomstenbelasting

Jouw belastingaangifte elk jaar weer een gedoe? Besteedt je aangifte uit aan een professional! Dit scheelt je een hoop tijd, ergernis en onzekerheid. Wij verzorgen jouw aangifte inkomstenbelasting voor een scherpe vaste prijs.

Contact opnemen

Erfbelasting

Een dierbare verliezen brengt vaak veel emoties teweeg. Naast het rouwproces krijg je ook te maken met de financiële afwikkeling van de nalatenschap, zoals het doen van aangifte erfbelasting en het doen van finale aangifte inkomstenbelasting.

Contact opnemen

Schenkbelasting

Krijg je een schenking of overweeg je om een deel van jouw vermogen te schenken? Wij helpen je graag met het doen van aangifte schenkbelasting. Ook op het gebied van estate planning adviseren en begeleiden wij je graag.

Contact opnemen

Hypotheekadvies

Huis gekocht? Verbouwen? Oversluiten? Wij helpen je graag! Door onze jarenlange ervaring en de korte lijnen met onze hypotheekpartners kunnen wij je voorzien van deskundig hypotheekadvies.

Contact opnemen

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Met Up2Date Administratie neemt u een partner in handen die als een verlengde van uw bedrijf werkt. Transparantie en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken niet volgens het uurtje-factuurtje-model maar met een vast prijs principe zodat je nooit voor verassingen komt te staan.