Zorgeloos ondernemen?

Geef je bedrijfsadministratie geheel of gedeeltelijk uit handen. ZZP'ers kunnen al vanaf € 80 per maand excl. BTW bij ons terecht.

Onze zakelijke diensten

Hier kan Up2Date Administratie je bij helpen.

Financiële administratie

Hulp nodig met je financiële administratie? Wij nemen jouw administratie graag geheel of gedeeltelijk uit handen voor een vaste all-in prijs per maand. Door onze hoge mate van automatisering proberen wij de verwerking van jouw administratie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Via onze software is je administratie 24/7 inzichtelijk en heb je altijd actueel inzicht in de cijfers van je onderneming.

Contact opnemen

Jaarrekening

Jaarlijks stellen wij een jaarrapport voor je op. Dit jaarrapport vormt de basis van de fiscale aangiften. Daarnaast kan een bank, financieringsinstelling of brancheorganisatie jaarlijks cijfers van je eisen ter onderbouwing van de continuïteit van jouw onderneming. BV’s zijn daarnaast verplicht om hun jaarrekening jaarlijks te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Deze diensten behoren uiteraard tot onze dienstverlening en maken deel uit van ons maandelijkse vaste all-in tarief.

Contact opnemen

Fiscale aangiften

Alle ondernemers krijgen periodiek te maken met hun fiscale verplichtingen zoals het doen van aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Up2Date heeft de juiste kennis in huis om je te voorzien van correcte aangiften, waarbij we je in veel gevallen belasting kunnen besparen door het toepassen van de juiste fiscale wetgeving.

Contact opnemen

Salarisadministratie

Ook voor de verwerking van de maandelijkse loonstroken van jouw personeel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de volledig salarisadministratie uit handen nemen. Van het opstellen van arbeidscontracten tot het doen van pensioenaangifte.

Contact opnemen

Vanaf €80* per maand
ben je al ontzorgd

Wij werken niet met het uurtje-factuurtje-model, maar met vaste prijzen. Zo kunnen ZZP'ers al bij ons terecht vanaf € 80 per maand excl. BTW.

ZZP administratie
Ideaal voor ZZP’ers die graag hun administratie op orde hebben!
*Vanaf prijs
€80/p.m.
Geschikt voor ZZP’ers
Administratie verwerken
BTW-aangiften
Aangifte inkomstenbelasting
Opstellen jaarstukken
Gevraagd en ongevraagd advies
Ik heb interesse!
Op maat
Alle ondernemers kunnen bij ons terecht voor de verwerking van de boekhouding. We maken graag een offerte op maat!
*Vanaf prijs
Op aanvraag
Voor ondernemers met personeel, vennootschappen en andere rechtsvormen
Administratie verwerken
BTW-aangiften
Aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting
Opstellen jaarstukken en deponering Kamer van Koophandel
Salarisadministratie
Gevraagd en ongevraagd advies
Ik heb interesse!

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Met Up2Date Administratie neemt u een partner in handen die als een verlengde van uw bedrijf werkt. Transparantie en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken niet volgens het uurtje-factuurtje-model maar met een vast prijs principe zodat je nooit voor verassingen komt te staan.