Professioneel advies op maat

Advies nodig op het gebied van rechtsvormwijziging of bedrijfsoverdracht? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Persoonlijk & advies op maat

Hier kan Up2Date Administratie je bij helpen.

Startende Ondernemers

Overweeg je om te gaan ondernemen? Van een stabiel loondienstverband naar een spannend ondernemerschap? Voor veel mensen een lastige uitdaging om een weloverwogen besluit te nemen. Wij nemen graag jouw plannen samen met je door in een vrijblijvend gesprek en geven daarbij feedback over de haalbaarheid en de risico’s. Ook helpen wij je met de praktische zaken zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het opstellen van overeenkomsten en contracten alsmede het inrichten van de boekhouding.

Contact opnemen

Erfbelasting

Heeft jouw onderneming behoefte aan liquiditeiten? Heb je een financiering nodig voor een bedrijfsinvestering of voor het financieren van voorraad en/of debiteuren? Via onze vaste partners kunnen wij zeer waarschijnlijk aan uw financieringsbehoefte voldoen. Naast banken en financiering verstrekkers hebben wij ook een groot aantal particuliere beleggers die je wellicht van een financiering kunnen voorzien.

Contact opnemen

Rechtsvormwijziging

De meeste ondernemers komen op een gegeven moment voor de beslissing om van rechtsvorm te wijzigen. Dit kan vanwege fiscaal en/of juridisch oogpunt. Wellicht krijg je te maken met een compagnon die wil toetreden of speelt bedrijfsopvolging een rol in jouw besluit. Wij helpen je graag met het maken van een juiste beslissing. Naast de expertise binnen ons eigen kantoor hebben wij extern een team van fiscalisten, accountants en pensioenspecialisten waarbij we terecht kunnen met complexe vraagstukken.

Contact opnemen

Bedrijfsbeëindiging

Jouw pensioen in zicht? Overweeg je te stoppen met je onderneming? Verkopen of schenken aan kinderen of personeel? Het beëindigen van jouw onderneming brengt veel fiscale en juridische aspecten met zich mee. Bedrijfsbeëindiging vereist een zorgvuldige planning en uitvoering waarbij we je graag van dienst zijn.

Contact opnemen

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen?

Met Up2Date Administratie neemt u een partner in handen die als een verlengde van uw bedrijf werkt. Transparantie en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken niet volgens het uurtje-factuurtje-model maar met een vast prijs principe zodat je nooit voor verassingen komt te staan.