Facebook   Twitter   Linkedin   Google   Zoeken

MegaJoomla! geintergreerd in Up2Date ICT

Main logo

MegaJoomla! was tot September 2013 een losstaande website, waarbij domeinnamen, hosting, CMS software en abonnementen aangeboden werden, los en verschillend van Up2Date ICT.

Echter de prijs per MB voor wat betreft hostingpakketten, kwam steeds dichter bij de prijzen van Up2Date ICT. Daarom is intern besloten om de losse website van MegaJoomla! te staken en de domeinnaam te koppelen aan www.up2date.nl.

Bestaande abonnementen worden langzaam geintergreerd

Bestaande klanten van MegaJoomla! kregen tot voor kort nog steeds facturen, prijzen & abonnementen welke waren aangevraagd op www.megajoomla.nl

Vanaf 2014 ontvangen klanten nieuwe abonnementen welke ongeveer gelijk zijn aan de abonnementen welke voorheen gefactureerd werden. De klant wordt eerst netjes 70 dagen voor de verlenging van de abonnementen geinformeerd. 30 Dagen voor de verlenging ontvangen de klanten de jaarlijkse factuur.

Mochten bestaande klanten het niet eens zijn met de nieuwe abonnementen, abonnementen willen wijzigen/opzeggen, dan is dit mogelijk tot 30 dagen voor de verlenging van de abonnementen (24 uur voor het versturen van de factuur). Is de factuur eenmaal verstuurd en wilt de klant alsnog een wijziging in de abonnementsform, dan worden er €20,- administratiekosten in rekening gebracht omdat er handmatig handelingen moeten worden verricht en facturen handmatig moeten worden aangepast.

Alle klanten kunnen 24/7 hun abonnementen beheren, NAW gegevens up2date houden op www.klantgegevens.info. De logingegevens staan op al onze facturen.

Up2Date ICT @ Facebook

Like of deel Up2Date ICT en volg het laatste nieuws!

 

Direct aan de slag!

Domeinnaam, hostingpakket
of CMS software nodig?
Direct aan de slag?

Mobiel bestellen nog niet mogelijk
Inmaasenwaal
mwagenda